Zoek vacatures


Tekenaar / constructeur

Titel: Tekenaar / constructeur
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Vianen UT
Provincie: Utrecht, PLC Programmeur

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een internationale machinebouwer. Zij heeft al meer dan 950 machines geïnstalleerd in ruim 40 landen wereldwijd.  Dagelijks is een ervaren team technische mensen bezig om bestaande machines te innoveren en nieuwe oplossingen te creëren.

Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4257? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Daniel Heijmans op telefoonnummer: 040-2350179.

Zoekwoorden: Design Engineer Mechanical Engineer constructeur  tekenaar mechanisch designer  project Engineer designer  mechanisch designer  ontwikkelaar machinebouw  R&D engineer tekenaar/constructeur  lead engineer  senior constructeur  hoofdconstructeur
Technisch tekenaar  werktuigbouwkundig tekenaar  werktuigbouwkundig constructeur Werktuigbouwkunde Solidworks Solid Works catia pro engineer pro e inventor nx unigraphics solidedge solid edge onespacedesigner creo creo elements direct modeling autocad 3D mechatronica WTB

Functieomschrijving

Werktuigbouwkundig Engineer regio Utrecht

Het team van engineers houdt zich bezig met klantengineering- en (door)ontwikkelingswerkzaamheden. Bij deze functie ligt de nadruk op het zelfstandig, als in teamverband, construeren en detailleren, het  uitwerken van de door de constructeur aangeleverde samenstellingstekeningen, maken van handleidingen en archiveren.  
In samenwerking met de projectleiders voer je op projectbasis opdrachten uit en rond je deze af. Vervolgens stuur je de productie en toeleveranciers aan. Je bent in staat om een grote diversiteit aan taken af te handelen. Als teamplayer ben je communicatief en beschik je over een praktische instelling met een analytisch denkvermogen. 

Functie-eisen

• Werktuigbouwkundige opleiding op MBO niveau met minimaal 5 jaar ervaring of HBO met minimaal 1 jaar ervaring.
• Ervaring met Inventor vereiste.
• Enige tekenervaring in de machinebouw is een must.
• Ervaring met gangbare software pakketten.
• Redelijk beheersing van de Engelse taal.

Wij bieden:  
Aan de juiste kandidaat bieden wij een aantrekkelijke en gevarieerde job in een goed gemotiveerd team. Een adequate beloning volgens de CAO Klein Metaal en secundaire arbeidsvoorwaarden horen daar zeker bij.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature