Zoek vacatures


Tekenaar / Technicus Werktuigbouwkunde

Titel: Tekenaar / Technicus Werktuigbouwkunde
Werkgever: Ajilon
Plaats: Randstad
Provincie: Zuid-Holland

Locatie:
Randstad

Werkzaamheden:
Your Best Fit? Voor ons intern projectenbureau zijn wij op zoek naar uitbreiding met een duale student. Wil jij ons team in Rotterdam komen versterken als Junior Technicus of Engineer? Op dit moment zijn wij wegens toenemende opdrachten op zoek naar uitbreiding voor ons enthousiaste team in Rotterdam. Graag zouden wij ons team versterken met een Junior technicus of Junior Engineer E of W. Binnen onze organisatie zal je de mogelijkheid worden geboden om in diverse keukens een kijkje te nemen. Daarnaast zal je veel ervaring op doen met diverse tekenprogramma’s zoals Stabicad, Nordined, Revit MEP en diverse complexe projecten!

Profiel:
Wie ben jij? Ambitieus, flexibel, communicatief vaardig en natuurlijk heb je affiniteit met de techniek! Je bent momenteel bezig met een duale opleiding MIT of HIT of hebt deze onlangs behaald. Werk je momenteel als monteur en zou jij jezelf graag willen ontwikkelen als tekenaar, werkvoorbereider of engineer dan ben je ook van harte welkom te reageren! Wij trainen onze medewerkers actief in de hard- en soft skills en stellen samen een Persoonlijk Opleidings Plan op. Een plan om samen te werken aan jou en onze toekomst waarin eerlijkheid en openheid een centrale rol spelen. Wij werken vanuit een team met een open hiërarchie met als doel ons bedrijf en elkaar te blijven prikkelen en in beweging te blijven voor een steeds veranderende markt. Wat kunnen wij jou bieden? Een leuk team binnen een informele organisatie waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat! Een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en 24 tot maximaal 37 vakantiedagen. Daarnaast de mogelijkheid tot het volgen van training op technisch gebied maar ook hard- en softskills. Ben of ken jij de geschikte persoon reageer dan direct! Voor vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Stephanie de Laaf, 06-20252779 Ajilon is continu op zoek naar specialisten, om onze vacatures actueel te delen hebben wij een Linkedin groep “Ajilon Engineering West”. Sluit deze vacature niet aan op je kennis, kunde of ambitie meld je dan aan voor de groep. https://www.linkedin.com/groups?gid=7447846&trk=my_groups-b-grp-v

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Engineering Professionals beschikt over een intern projectenbureau gericht op gebouwgebonden installaties richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde en Bouwkunde! Wij bieden specialistische ondersteuning aan installateurs en adviseurs op het gebied van ontwerpen, berekenen en tekenen van complete installaties. Wij hechten waarde aan onze informele cultuur, alles is bespreekbaar en wij willen graag van elkaar leren.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".