Zoek vacatures


Tekenaar E Utiliteit

Titel: Tekenaar E Utiliteit
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Nijmegen
Provincie: Limburg, Gelderland, Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Noord-Brabant, Limburg en Gelderland als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Tevens verzorgen wij bij veel klanten en onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Wij zijn onder andere actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, beveiliging, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt Zij zich vooral op grote en complexe projecten.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3914? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

Functieomschrijving

Als tekenaar elektrotechnische installaties bestaande bouw ben je de drijvende kracht achter alles op het gebied van elektrotechnische installaties. Je vervaardigt en reviseert tekeningen van elektrotechnische installaties in bestaande gebouwen via geautomatiseerde tekens systemen. Deze werkzaamheden voer je binnen de procedures en werkinstructies en overeenkomstig de eisen van onze opdrachtgevers uit. Je werkt in multidisciplinaire projectteams. Tot jouw belangrijkste taken behoren:
Zelfstandig uitvoeren van tekenwerkzaamheden op het gebied van elektrotechnische gebouwinstallaties. Opname op locatie en het verwerken van de gegevens
Uitwerken van een ontwerp
Meedenken bij het tot stand komen van een ontwerp
Verwerken van revisiegegevens
Controleren van gegevens op geschiktheid en volledigheid
Oplevering gereed maken van tekeningen. 

Kortom: Je snapt waarom het draait in dit vakgebied en men haar autoriteit op dit gebied kan handhaven en vergroten. Je beschikt dan ook over relevante ervaring om de gevraagde ondersteuning te bieden, aan opdrachtgevers en aan je collega’s. Bovendien heb je een natuurlijk streven naar goede kwaliteit en klanttevredenheid.

Functie-eisen

MBO- opleiding elektrotechniek, min niveau 4.
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
Ervaring met geautomatiseerde ontwerp- en tekensystemen
Ervaring met tekenen van elektrotechnische gebouwinstallaties (pre)
Vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
Ambitie om in vakinhoud, kennis en vaardigheden als tekenaar te groeien
Klant- en resultaatgerichte werkhouding
Goede communicatieve vaardigheden.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature