Zoek vacatures


Tekenaar

Titel: Tekenaar
Werkgever: Hays
Plaats: Breda
Provincie: Noord-Brabant

Reageer op deze vacature
Locatie:
Breda / Noord-Brabant

Omschrijving:
Als tekenaar ben je de spil tussen opdracht en uitvoering en lever je een belangrijke bijdrage aan het projectresultaat. Je maakt installatieberekeningen en werkt tekeningen en materiaalspecificaties uit in Autocad. Je houdt jezelf bezig met het opzetten en uitwerken van ontwerpen met bijbehorende berekeningen ten behoeve van specifieke werktuigbouwkundige installaties van diverse projecten. Je bestelt materialen, werkt het montageplan uit en helpt de monteurs met de praktijkgerichte instructie. In de functie ligt de focus bij het maken van de werktekeningen, de overige werkzaamheden zullen geleidelijk aan meer een onderdeel van jouw functie worden.

Je bent dus dagelijks bezig met:

Het maken van werktekeningen (gas/ventilatie en waterleidingen), het uitvoeren van berekeningen, controles en analyses m.b.t. de maakbaarheid en kwaliteitsborging, het opstellen van het budget en zorgdragen voor de beheersing hiervan en het bieden van technische ondersteuning. Je ontwikkelt en beheert technische dossiers. Tevens ben je verantwoordelijk voor het efficiënt inkopen van materialen en het begeleiden van het logistieke proces.

Je kunt verder opgeleid worden binnen de organisatie maar we zoeken iemand die een afgeronde opleiding in een technische richting heeft en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt goede beheersing van Acad / Acad2 en een goede beheersing van MS-Office en ervaring met ERP systeem Prodin of SAP. Tevens spreek je de Nederlandse en Engelse taal.

Buiten dit zoeken we iemand met passie voor techniek en die enthousiast wordt van grote technische projecten en je bent praktisch ingesteld. Je bent eigenwijs genoeg om verbetering te bewerkstelligen en je vindt het leuk om hard te werken.

Wat moet u doen?
Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat u zoekt, maar u bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature