Zoek vacatures


Tekenaar

Titel: Tekenaar
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, gevestigd op twee locaties in het oosten van Nederland, is een technische dienstverlener die oplossingen biedt op het gebied van o.a. industriële productie- en procesautomatisering, machinebesturingen en gebouw gebonden installaties.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3994? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bart Leppen op telefoonnummer: 074-2592443.

Functieomschrijving

Als elektrotechnisch tekenaar ben je onderdeel van het projectteam. Veelal zijn deze projecten industrieël gerelateerd. Denk aan grote productiebedrijven met gebouwgebonden installaties en machinelijnen.  Productielijnen worden geoptimaliseerd middels de industrieële automatisering afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor het uittekenen van deze projecten en en bent onderdeel van het Building Information Modeling (BIM) team. Projecten zijn uitdagend en multidisciplinair. Je bent bereidt jezelf naar een hoger niveau te tillen en daarmee ook je projectteam binnen de engineeringsafdeling.

Functie-eisen

MBO middenkader elektrotechniek of HBO elektrotechniek
Bekend met AutoCAD of StabiCAD.
Ruimtelijk inzicht en nieuwsgierig naar nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature