Zoek vacatures


Telefonisch Medewerker Schade

Titel: Telefonisch Medewerker Schade
Werkgever: Adecco
Plaats: LEUSDEN
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
LEUSDEN

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Als Telefonisch Medewerker Schade binnen het Claim Contact Center houdt je je bezig met het verwerken, afhandelen en beantwoorden van vragen betreffende de toegewezen schademeldingen. Je helpt klanten met het online melden van schades. Je verwerkt deze binnen de daarvoor gestelde reactietermijn en in de juiste communicatiestijl.Je houdt je daarnaast bezig met het volgen van het juiste administratieproces en een accurate schadeadministratie. Aannemen, verwerken en afhandelen van schademeldingen,beantwoorden van zowel algemene klantvragen als vragen met betrekking tot schade,verrichten van administratieve handelingen.


Profiel:
Ervaring binnen de bancaire- en/of verzekeringswereld is een must! Voldoe je hier niet aan, zullen wij jouw reactie niet meenemen in procedure.

Salaris: € 11.28 bruto per uur.
MBO werk- en denkniveau - eventueel aangevuld met WFT Basis en/of Schade - ervaring met het aannemen en verwerken van schades is een pre - ervaring met klantcontact - communicatief vaardig - empatisch - doorzetter - proactief - flexibel en bovenal een energieke werkhouding.

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever is een moderne, jonge en dynamische online verzekeraar. Eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid vinden zij erg belangrijk. Kernwoorden voor deze organisatie zijn; gedreven, creatief en klantgericht. Herken jij jezelf hierin? Mail dan je cv en motivatie naar ccs161@adecco.nl

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature