Zoek vacatures


Tender Calculator

Titel: Tender Calculator
Werkgever: Ajilon
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht

Locatie:
Utrecht

Werkzaamheden:
Your best fit? Voor een installateur in de omgeving van Utrecht hebben wij momenteel een uitdagende vacature uitstaan voor een Calculator W in het tenderteam! Onze opdrachtgever heeft sinds kort een nieuw tenderteam. Ter uitbreiding van dit team zijn zij op zoek naar een ervaren calculator op het gebied van service & onderhoud ten behoeve van de tender aanvragen, 80 % W en 20 % E. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van gedetailleerde en foutloze calculaties in tendertrajecten. Dit betekent dat je deelneemt aan schouwingen om zo de beste calculatie te kunnen maken en om de juiste risico-inschattingen te maken. Je denkt ook mee bij de totstandkoming van het kwalitatieve deel van de offerte en je geeft de benodigde input ook voor eventuele presentaties bij potentiele opdrachtgevers. Het team waar je in komt te werken is volop in ontwikkeling en bestaat momenteel uit twee personen.

Profiel:
- In het bezit van een MBO diploma richting de installatietechniek - Voldoende kennis van gebouw gebonden installaties W - Ervaring met calculaties tot een half miljoen - Ervaring met tendertrajecten - Affiniteit en kennis van E installaties - Meerdere jaren ervaring op het gebied van beheer en onderhoud in een soort gelijke functie. - Ervaring met Excell, 4PS en/ of Navision - Ervaring met schouwen - Je weet de klantvertaling te maken - In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer De geschikte kandidaat is daarnaast; - Proactief - Zelfstandig - Secuur - Teamspeler - Communicatief vaardig - Ondernemend - Representatief Wat kunnen wij jou bieden? Contractduur nader te bepalen met de intentie voor een vast dienstverband, salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring met een maximaal van €3250,- bruto per maand, CAO klein metaal, flexibele werktijden, bespreekbaar 32, 36 of 40 uur per week een informele en dynamische omgeving. Spreekt het bovenstaande jouw aan reageer dan direct! Voor vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Stephanie de Laaf, 06-20252779. Ajilon is continu op zoek naar specialisten, om onze vacatures actueel te delen hebben wij een Linkedin groep “Ajilon Engineering West”. Sluit deze vacature niet aan op je kennis, kunde of ambitie meld je dan aan voor de groep. https://www.linkedin.com/groups?gid=7447846&trk=my_groups-b-grp-v

Bedrijfsinformatie:
Het betreft een informele organisatie met momenteel ruim 60 medewerkers werkzaam voor de afdeling beheer en onderhoud. De organisatie is actief op het gebied van kantoren, openbare gebouwen, ziekenhuizen oftewel utilitaire projecten tot een half miljoen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".