Zoek vacatures


Tendermanager Grote Projecten

Titel: Tendermanager Grote Projecten
Werkgever: BAM Bouw en Techniek
Plaats: Bunnik
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Mooie uitdaging voor een ervaren tendermanager met oog voor innovatie en een frisse blik op het tenderproces. Een functie voor een kandidaat die energie haalt uit stakeholdermanagement en complexe projecten.

Tendermanager Grote Projecten
Bunnik

Wat ga je doen? 
Als Tendermanager ben jij diegene die het tenderproces in de vingers heeft van onze grote en complexe projecten. Je formuleert de strategy-to-win en bent verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Je bepaalt de koers en hebt de leiding over een gemotiveerd tenderteam. Je bent een verbinder en zorgt voor een optimale afstemming en communicatie tussen alle interne en externe stakeholders.

Voor elk tendertraject stel je een team samen, variërend van 5 tot 10 BAM collega’s. Naast je directe collega’s behoren ook de overige interne (b.v. partners en leveranciers) en externe partijen (b.v. architecten, constructeurs) tot je team. Als Tendermanager zorg je dat er een goed plan tot stand komt en stuurt je team hier op aan. Omdat je klantgericht werkt, maar ook een duidelijke visie en resultaat voor ogen hebt, weet je als geen ander de belangen van zowel de opdrachtgever als BAM goed in evenwicht te houden tijdens het tenderproces. Ook tijdens de start van de uitvoeringsfase ben je betrokken en zorg je voor een vloeiende overdracht naar het realisatie team. 

Wie zoeken wij?
  • Je hebt een technische of bedrijfskundige HBO of WO opleiding.
  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in een vergelijkbare rol met multidisciplinaire projecten en complexe contractvormen zoals DBFMO en/of PPS.
  • Je hebt kennis en ervaring met het bouwproces, contractmanagement, procesbeheersing en inzicht in gedrag van mensen en organisaties.

Je bent analytisch en procesmatig sterk. Het klantbelang staat bij jou hoog in het vaandel, maar zit tegelijkertijd ook stevig aan tafel. Je hebt gevoel voor verhoudingen en luistert goed. Je durft besluiten te nemen en werkt resultaatgericht. Met jouw stakeholdermanagement kwaliteiten weet je alle partijen met elkaar te verbinden en kom je tot een winnend resultaat. 

Wie zijn wij? 
BAM Grote Projecten is gespecialiseerd in de voorbereiding en uitvoering van grootschalige en complexe bouwwerken in heel Nederland. Hierbij kun je denken aan grootschalige kantoorcomplexen voor zowel de markt als de overheid, maar ook aan ziekenhuizen, zorginstellingen, integrale complexen, gebouwen voor onderwijs en multifunctionele stadions voor diverse sporten.

Daarnaast is Grote Projecten specialist op het gebied van PPS-projecten (Publiek Private Samenwerkingsprojecten). Wij weten dat het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van een kantoorgebouw een compleet andere benadering vraagt dan bijvoorbeeld van een ziekenhuis en hebben in alle segmenten ruime kennis en ervaring.

BAM Grote Projecten is onderdeel van Koninklijke BAM Groep. BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen. 

Wat bieden wij?
Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

Interesse? 
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Kirsten de Brabander, Corporate Recruiter, op telefoonnummer 06-31944239.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de onderstaande 'solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Trefwoorden: Vacature, Fulltime, Bunnik, Manager Tenders, Projectmanager tenders.

Reageer op deze vacature