Zoek vacatures


toetscoördinator

Titel: toetscoördinator
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: amsterdam
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3597? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Philip Speekenbrink op telefoonnummer: 020-6154940.

Functieomschrijving

Om een aantal contracten in de komende fase te kunnen beheersen is dringend behoefte aan een toetscoördinator. De toetscoördinator werkt onder de verantwoordelijkheid van de Contractmanager.

De toetscoördinator wordt breed ingezet en wordt i'n eerste instantie betrokken bij alle projecten. Inhoudelijk gaat het daarbij zowel om de voorbereiding als de uitvoering.
De voorbereiding is gericht op contractkeuze en contractvorming. Hierbij moet gedacht worden aan het opstellen van het contractbeheersplan en toetsplan. Verder worden bij de voorbereiding producten die dooreen ingenieursbureau worden opgesteld voorgelegd voor interne toetsing binnen de organisatie. De toetscoördinator heeft hierin een coördinerende rol. Bij de uitvoering is de beheersing van een geïntegreerd contract het uitgangspunt. Voor deze fase zijn de taken van de van de toetscoördinator op basis van de UAV gc scherper geformuleerd.

Functie-eisen

• Minimaal een afgeronde HBO opleiding (bv. Civiele Techniek) met 5 jaar relevante werkervaring.
• Minimaal 3 jaar ervaring als toets coördinator op werken uitgevoerd onder een Geïntegreerd Contract met een vergelijkbare omvang.
• Aantoonbare kennis en ervaring als toets coördinator met Systeemgerichte contractbeheersing.
• Ervaring als toets coördinator met projecten zowel gericht op onderhoud als op volledige nieuwbouw.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature