Zoek vacatures


Trainee Basis Consultant SAP

Titel: Trainee Basis Consultant SAP
Werkgever: Ajilon
Plaats: Zoetermeer
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Zoetermeer

Werkzaamheden:
Als Trainee Basis Consultant SAP kom je te werken bij het Cluster SAP van het Team ERP, onderdeel van de afdeling Applicaties. In jouw rol als Basis Consultant ben jij verantwoordelijk voor het voortdurend beschikbaar houden van de SAP applicaties. Hiervoor zal je de SAP systemen onderhouden, monitoren en configureren. Naast het uitvoeren van dagelijkse controles voer je ook performance checks en benchmarks uit, om belangrijke indicatoren en trends vast te stellen. Je ondersteunt bij de uitvoer van test- en aansluittrajecten en de uitvoer van nieuwe installaties en upgrades. Je analyseert en verhelpt incidenten en voert transportopdrachten door. Ook stel je Risico en Impact analyses voor wijzigingen op. Het doorvoeren van technische wijzigingen in het systeem en het testen hiervan behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast zal je op projectmatige basis bezig zijn met SAP technische migratietrajecten. Goede communicatie met jouw collega’s is daarbij erg belangrijk. Het Traineeship koppelt een intensief, individueel opleidingstraject aan het opdoen van praktijkervaring. Je gaat direct aan de slag als Basis Consultant SAP en je volgt vakgerichte opleidingen op het gebied van SAP. Uiteindelijk zal je ook een SAP certificering doen. Je wordt gekoppeld aan een mentor die jou wegwijs maakt door SAP, de applicatiestructuur en het proces. Je zal zo snel mogelijk meelopen met en deelnemen aan projecten. Door jouw proactieve, leergierige houding en intrinsieke motivatie om je als Basis Consultant SAP te ontwikkelen, zullen jouw verantwoordelijkheden gedurende het traineeship steeds groter worden. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling krijg je vanuit Ajilon Young Professionals een coach toegewezen die met jou een ontwikkelplan opstelt en die je helpt om los van vakinhoudelijke kennis ook als persoonlijkheid het verschil te maken. Na succesvolle afronding van het Traineeship is het de intentie dat je in dienst treedt bij de opdrachtgever.

Profiel:
Wij komen graag in contact met kandidaten die beschikken over minimaal een afgeronde HBO opleiding (voorkeur gaat uit naar een afgeronde WO opleiding) en die niets liever willen dan een carrière binnen de IT starten. Ervaring binnen de IT is geen vereiste, een duidelijke, aantoonbare affiniteit met IT wel. Naast deze motivatie en ambitie moet je jezelf herkennen in de volgende vaardigheden: • Analytisch en conceptueel sterk • Communicatief vaardig • Enthousiast • Gedreven • Leergierig • Initiatiefrijk • Teamplayer • Flexibel Wat bieden wij? Jonge talenten die zich aan Ajilon Young Professionals verbinden, kunnen rekenen op uitstekende carrièreperspectieven en ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, technische opleidingen en vaardigheidstrainingen investeren we volop. Alles om de persoonlijke groei van onze Young Professionals te stimuleren en te ondersteunen. Wij leren je samen met onze opdrachtgever de fijne kneepjes van het vak. Zij als technisch specialist en wij als persoonlijk specialist. Interesse? Heb jij altijd al een carrière als Basis Consultant SAP willen starten en zoek jij een organisatie die jou een kans biedt om dit te realiseren? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan direct en mail jouw CV en motivatie naar recruitmentYP@ajilon.nl of neem contact op met één van onze recruiters via 033-4600020.

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Young Professionals zoekt Jong IT Talent! Heb jij altijd al een carrière in de IT willen starten? Wil jij je bezig houden met het technisch beheren van complexe systemen? En wil jij meewerken aan de optimalisatie van applicaties die een wezenlijke bijdrage leveren aan zowel organisatie als maatschappij? Dan bieden wij jou een unieke kans om jezelf te ontwikkelen tot een professionele Basis Consultant SAP! Ajilon Young Professionals biedt jou in dit traineeship de benodigde opleidingen en de juiste begeleiding & coaching om echt te groeien en onderscheidend te worden in dit vakgebied! Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Den Haag. Zij bieden een gevarieerd pakket aan ICT-diensten aan rijksambtenaren in Nederland en wereldwijd. De inrichting van de werkplek (waaronder werkplekken met een hoger beveiligingsniveau) en het beheer van de ICT-infrastructuur zijn belangrijke eindproducten. Team ERP voert het beheer uit van zowel de Oracle als SAP systemen. Dit beheer beslaat zowel het technisch beheer als het technisch en functioneel applicatiebeheer.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature