Zoek vacatures


Trainee Maritieme Inspecteur

Titel: Trainee Maritieme Inspecteur
Werkgever: V-NOM
Plaats: Barendrecht
Provincie: Zuid-Holland, Utrecht

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Ben jij een technische avonturier en hou je van reizen? Heb je affiniteit met schepen? Geen problemen met regelmatig van huis te zijn?En wil je werken in een internationale maritieme omgeving?
Lees dan snel verder!
In opdracht van de eigenaar of volgens de regels van een klasse bureau ben je als technisch inspecteur (in team verband) verantwoordelijk voor het uitvoeren van inspecties aan de scheepsconstructie en de daar bijbehorende dikte metingen met behulp van ultrasone apparatuur. Afhankelijk van de leeftijd van het schip, wordt er een “inspectie programma” gevolgd aan de hand van specifieke regels van de verschillende classificatie bureaus en of de opdrachtgever.
De “on the job” gerapporteerde metingen worden verwerkt in verschillende afname tabellen op kantoor en kunnen, indien gewenst ook gebruikt worden om een eventuele staal reparatie specificatie te maken.
Na een basis training zal je in het eerste half jaar ervaring op doen in Nederland, om te beginnen als “derde man”, ondertussen volg je een cursus NDO UT 1 (voor het bedienen van de meetapparatuur), wordt je verder getraind in de diverse scheepsconstructies, het lezen van scheepstekeningen en het maken van de afname tabellen. Na gemiddeld een jaar zijn er nog diverse andere NDO technieken waar cursussen voor gevolgd kunnen worden binnen onze eigen opleiding centrum en indien je daar interesse in hebt en je geen hoogtevrees hebt, kun je ook een IRATA (klim) cursus volgen, wat inhoudt dat je na de inspecties ook met behulp van “rope access” kan gaan verrichten.
Uiteindelijk is het dus de bedoeling dat je zo spoedig mogelijk als tweede man (naar het buitenland) mee gaat naar verschillende schepen en platformen op zee en/of aan de werf.
De tijdsduur van de inspecties variëren meestal van 2 dagen tot 3 weken, waarin je het “gezicht” bent van het bedrijf, met een hoop verantwoordelijkheid en een goede samenwerking met veel verschillende partijen.

Functie-eisen
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Beschikt over een afgeronde MTS diploma;
  • Werkervaring binnen de maritieme wereld is een pré;
  • Reislustig en houdt van een uitdaging;
  • Beschikt over oplossend vermogen, daadkracht en verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Communicatief vaardig en straalt enthousiasme uit;
  • Flexibel en opzoek naar een baan met veel diversiteit.
Arbeidsvoorwaarden

Bij de organisatie vinden ze dat ze de juiste loopbaan voor je moeten opzetten. Ze bieden opleidingsmogelijkheden om je carrière te ontwikkelen. De organisatie zal je persoonlijk begeleiden en daarnaast heb je een vast maand salaris met kansen op een bonus.Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige collectiviteitskorting op verzekeringen. Extra vakantiedagen aankopen is bijvoorbeeld geen probleem. Ons doel is om een optimale samenwerking op te zetten zodat jij je kan ontwikkelen in je verdere carrière.

Sollicitatieprocedure

Voor meer info over de vacature neem dan direct contact op met Glenn van der weerd op telefoonnummer: 010-2239621 of laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature