Zoek vacatures


Trainee Teamleider Productie

Titel: Trainee Teamleider Productie
Werkgever: Ajilon
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Nijmegen

Werkzaamheden:
Als Teamleider ben je de ruggengraat van de productie. Jij bent verantwoordelijk dat het juiste product, tegen de juiste kwaliteit en op het juiste moment geproduceerd wordt. Samen met 6 collega-Teamleiders werk je in een 3 of 5 ploegendienst en stuur je een team van 13-16 operators aan. Jouw dienst begint met een ploegenoverdracht van 10 minuten waarin wordt besproken waar de fabriek staat op het gebied van o.a. kwaliteit, veiligheid, performance en planning. Vervolgens start je met jouw team de dag op. Gedurende de dag ben je zo’n 70% van de tijd aanwezig op de vloer, om te borgen dat de planning gehaald wordt, om te praten met jouw team en te zorgen dat zij maximaal kunnen presteren. Naast het aansturen van jouw team heb je nog veel andere taken die je moet doen en waarin je zelf jouw prioriteiten moet stellen: • Verantwoordelijk voor het optimaliseren van een aan jou toegewezen Area • Root Cause Analysis van incidenten en zorgen dat deze structureel worden opgelost • Nauwe samenwerking met collega’s van kwaliteit, veiligheid en procestechnologie • Het voeren van performancegesprekken met jouw team Het is een hele dynamische functie binnen een dynamische organisatie. Mead Johnson is sterk aan het groeien en nog meer aan het professionaliseren. Als Teamleider speel je hier een hele belangrijke rol in.

Profiel:
Wij komen graag in contact met kandidaten die beschikken over HBO werk- en denkniveau. Talenten die het analytisch vermogen hebben om naar problemen en oplossingen te kijken over de eigen lijn en teams heen. Leiders die graag een topteam willen bouwen, die kijken welke talenten er in het team aanwezig zijn en hoe je die optimaal kunt inzetten. Samenvattend komt het bovenstaande op het volgende neer: • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van WTB, TBK, Mechatronica of Levensmiddelen • Ervaring als Teamleider binnen een productieomgeving is een pré, geen eis • Goed ontwikkelde leiderschapsvaardigheden • Analytisch sterk • Organisatiesensitief, in staat om draagvlak te creëren • Technisch inzicht • Teamplayer • Overtuigingskracht • Verantwoordelijkheidsgevoel • Naleven van veiligheidsvoorschriften, regels en procedures Traineeship Het Traineeship koppelt een intensief, individueel opleidingstraject met het opdoen van praktijkervaring. Na een inwerktraject van 6 weken ga jij direct aan de slag met jouw team. In het inwerktraject krijg je de noodzakelijke inhoudelijke en bedrijfsspecifieke trainingen. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling krijg je vanuit Ajilon Young Professionals een leiderschapstraject van een jaar aangeboden om jouw leiderschapsskills te perfectioneren. Tevens krijg je een coach toegewezen die met jou een ontwikkelplan opstelt en die je helpt om los van vakinhoudelijke kennis ook als persoonlijkheid het verschil te maken. Na het succesvol doorlopen van dit Traineeship, treed je in vaste dienst bij Mead Johnson. Interesse? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Zie jij het ook als een unieke kans om met jouw kennis, kunde en persoonlijkheid bij te dragen aan productie van babyvoeding van optimale kwaliteit? Reageer dan direct en mail jouw CV en motivatie naar recruitmentyp@ajilon.nl of neem contact op met Marco van Tongeren via 033-4600020

Bedrijfsinformatie:
Mead Johnson is opgericht in 1905 en al meer dan 100 jaar leidend in het ontwikkelen en produceren van veilige, kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten die voldoen aan de behoeften die baby’s en zuigelingen op het gebied van voeding hebben. Mead Johnson heeft meer dan 70 producten in 50 landen die door miljoenen ouders en voedingsspecialisten gebruikt worden. De fabriek in Nijmegen is een van de weinige fabrieken die het totale productieproces in huis heeft: het natte, droge en verpakkingsproces. Ze zijn flink aan het groeien en daarom op zoek naar 2 Teamleiders.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature