Zoek vacatures


Transport Manager

Titel: Transport Manager
Werkgever: Hays
Plaats: Provincie Noord-Holland
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Provincie Noord-Holland /

Omschrijving:
Jouw nieuwe functie
In deze rol als Transport Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de afdeling. Je geeft leiding aan 14 medewerkers, waaronder 8 chauffeurs. Je zorgt daarbij voor een efficiënte inzet van medewerkers en werkt mee op piek momenten. Het is belangrijk dat jouw interne en externe klanten tevreden zijn. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager. Je toetst de efficiëntie en de kosten van eigen transport en die van 3PL partners. Je streeft naar de beste prijsafspraken en je bent altijd op zoek naar nieuwe transportmogelijkheden. In deze functie zul je veel overleggen met de afdelingen Commercie en Logistiek.

Jouw profiel 
Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma, bij voorkeur in Transport en Logistiek of Supply Chain Management. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen de logistieke dienstverlening, en hebt gewerkt met de verschillende modaliteiten. Daarnaast ben je ervaren in het coachend leiding geven. Kennis en ervaring met ERP systemen is voor deze functie vereist. Communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk zijn nodig. Je hebt analytisch vermogen en bent kostenbewust. Je kunt goed omgaan met het behartigen van verschillende belangen en presteert goed onder tijdsdruk. Je toont initiatief en je bent praktisch ingesteld. Je bent goed in plannen en organiseren.

De arbeidsvoorwaarden
Een interessante functie als Transport Manager met ruime mogelijkheden voor ontwikkeling binnen een gezond bedrijf met een prima werksfeer! Daarnaast kun je rekenen op een goed salaris met een mooi secundair pakket.

Over de organisatie 
Onze opdrachtgever is actief in de distributie sector en is verantwoordelijk voor het logistieke proces voor hun klanten over de hele wereld. De organisatie maakt de laatste jaren een sterke groei door, met name door een marktgerichte instelling, ambitieuze doelen en onderscheidende marktbenadering. Op de afdeling Transport wordt het transport van de producten geregeld, via verschillende modaliteiten, zowel inkomend als uitgaand. In verband met de groei van deze activiteiten zijn wij op zoek naar een Transport Manager.

Solliciteer direct op deze vacature
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar je bent wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature