Zoek vacatures


Vacature Onderhoudsmonteur Machinepark in Sittard

Titel: Vacature Onderhoudsmonteur Machinepark in Sittard
Werkgever: Start People
Plaats: Sittard
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Limburg

Salaris indicatie:
in overleg

Opleidingsniveau:
MBO, MEAO

Beschrijving
De functie
Als monteur ben je verantwoordelijk voor het lokaliseren, verhelpen en registreren van alle voorkomende storingen en verricht je preventief-, periodiek en correctief onderhouds- en revisiewerkzaamheden. Je signaleert afwijkingen in machines en installaties en grijpt in ter voorkoming van storingen. Je maakt verbetervoorstellen voor aanpassingen zowel op het gebied van de techniek als de werkorganisatie. Als monteur ben je een belangrijke factor in het delen van kennis aan de productieoperatoren. Goede communicatieskills zijn daarbij onontbeerlijk. Je zal je collega's vaktechnisch coachen en de operatoren helpen bij hun technische ontwikkeling. In dat kader treed je op als praktijkopleider voor interne opleidingen.

Daarnaast ben je in staat om kleine projecten op te zetten met betrekking tot verbetering en reparaties van de installaties. Je legt de gegevens vast over de uitgevoerde werkzaamheden door o.a. het bijhouden van documentatie, maken van schema's , schetsen en aanpassingen in officiële tekeningen. Je kunt risico's en gevaren signaleren in productie en technische omgeving en neemt maatregelen teneinde deze risico's en gevaren zo spoedig mogelijk weg te nemen. Als ervaren monteur ben je bovendien in staat om zelfstandig technische verbeteringen aan te brengen, na analyse van storingstrends. Uiteraard leef je de voorschriften op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit, Milieu en Hygiëne na.

Functie-eisen
Het profiel
Je beschikt over een MBO4 diploma / werk- en denkniveau, bij voorkeur verkregen via een opleiding in de richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica. Je hebt een ruime ervaring opgedaan als monteur in een productieomgeving, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie. Ervaring in besturingstechniek een plus. Je bent een stevige persoonlijkheid met goede communicatieve vaardigheden. Goede analytische en organisatorische vaardigheden heb je dagelijks nodig. Bovendien werk je vlot met de PC. Je bent bereid te werken in een 3-ploegensysteem.

Wat wij bieden
Wij bieden een gevarieerde zelfstandige baan in 3 ploegendienst met toekomstmogelijkheden.
Salaris en CAO voorwaarden zijn prima.
Als je interesse hebt neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.
Start People Techniek Zuid
T 040-2649340
E: techniekzuid@startpeople.nl
vraag naar Peter of Aicha

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature