Zoek vacatures


Validatie Engineer

Titel: Validatie Engineer
Werkgever: BAM Bouw en Techniek
Plaats: Wieringerwerf
Provincie: Noord-Holland

Reageer op deze vacature

Wil jij aan de slag als de validatie engineer bij een turn key leverancier van schone lucht oplossingen? Stel jij net als wij hoge eisen aan de kwaliteit van je werk en ben jij specialist en adviseur op jouw vakgebied, dan zijn we geïnteresseerd in jouw kritische blik.

Validatie Engineer
Locatie: Wieringerwerf

Wat ga je doen? 
Als Validatie Engineer ben je actief met het kwalificeren van nieuwbouw, verbouw, en bestaande cleanrooms en aanverwante technische installaties zoals HVAC, monitoring, etc. Je ondersteunt de projectleiders gedurende de commissioning en validatie fase van onze eigen nieuwbouw projecten en stelt de hiervoor benodigde kwalificatieprotocollen en aanverwante validatie documenten op. Je zorgt voor afstemming en het definitief overeenkomen van de kwalificatie- (IQ/OQ) en validatiedocumenten (PV) in nauwe samenwerking met onze eigen projectleiders en de kwaliteitsadviseurs van de klant. Gedurende het validatie traject ondersteun je de projectleider met het correct rapporteren van de uitgevoerde testen, bespreekt deze eventueel met de betrokkenen en draagt zorg voor de definitieve goedkeuring van deze testen inclusief bijbehorende adequate documentatie.

Naast het inhoudelijk actief zijn tijdens de genoemde projecten begeleidt en organiseer je trainingen om onze eigen medewerkers veder te scholen in dergelijke trajecten en hierbij genereer je de benodigde input voor onze validatie technici en andere betrokkenen.

Wat bieden wij?

  • Marktconform salaris
  • Volwassen secundaire arbeidsvoorwaarden pakket
  • De persoonlijkheid van een 'middelgroot' bedrijf met de voordelen van een multinational
  • Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Naast veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling biedt BAM haar medewerkers marktconforme arbeidsvoorwaarden.


Wie zoeken wij? 
Om succesvol deze functie in te kunnen vullen heb je een afgeronde HBO opleiding richting techniek en enige jaren relevante werkervaring met validatie in een farma, life sciences of healthcare georiënteerd bedrijf.
En aanvullend kennis van en ervaring met:

  • Kwalificatiemethodiek met betrekking tot technische installaties en cleanroom’s ( "V"-model)
  • Inzicht in de relevante technische processen, HVAC en clean Utilities
  • Kennis van GMP , ISO 14644, GDP
  • Pro actief handelen
  • Schriftelijk en mondeling communiceren in Engels en Nederlands
  • Als jij goed kunt communiceren, zelfstandig en klantgericht kunt werken en je goed voelt in een resultaatgerichte handson omgeving, dan pas je waarschijnlijk goed bij onze organisatie.


Wie zijn wij?
Als dé specialist in schone lucht draait het bij Interflow allemaal om schone lucht in productieomgevingen met als doel product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt projecten op dit gebied. Interflow is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Van ontwerp tot validatie heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Interflow is onderdeel van BAM Techniek bv, een van de sectoren van de Koninklijke BAM Groep nv. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om vrijwel elk project, hoe groot en gecompliceerd ook, integraal te realiseren.

BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

Interesse? 
Neem voor meer informatie contact op met Serge de Goeij, Recruiter, via telefoonnummer 06 11 78 35 18. Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de 'Solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

​Trefwoorden: 

Vacature, Wieringerwerf, Fulltime, Validatie specialist, Ondersteuning projectleider, Farma.

Reageer op deze vacature