Zoek vacatures


Vertegenwoordiger

Titel: Vertegenwoordiger
Werkgever: Hays
Plaats: Eindhoven,Den Bosch,Tilburg
Provincie:

Reageer op deze vacature
Locatie:
Eindhoven,Den Bosch,Tilburg /

Omschrijving:
Jouw nieuwe functie
In deze functie als Vertegenwoordiger zal je verantwoordelijk zijn voor de klanten in jouw regio. Je bouwt bestaande relaties uit en benadert gericht potentiële klanten, waar je langdurige en winstgevende verkoopovereenkomsten mee afsluit. Zowel relatiebeheer en acquisitie van klanten behoort dus tot je functie. Je speelt in op de behoefte van de klant en werkt met up-selling en cross-selling. Je rapporteert over je salesactiviteiten en de voortgang aan de sales manager. Daarnaast behoren enkele administratieve werkzaamheden tot je taken, zoals verwerken van orders en klantgegevens en het vastleggen van prijsafspraken. Je bent in deze rol als Vertegenwoordiger dus actief in een zelfstandige functie, je gaat alleen op pad naar de klanten. Wel wordt je af en toe verwacht op het kantoor in de regio, of op het hoofdkantoor in Tilburg. Ook de binnendienst medewerkers waar je contact mee hebt, zijn actief vanuit deze kantoren.

Jouw profiel
Om deze functie als Vertegenwoordiger succesvol te vervullen beschik jij over een afgeronde HBO opleiding. Je beschikt over ongeveer twee tot 4 jaar werk ervaring in een soortgelijke (buitendienst) functie. Het is een grote pre als je werkervaring hebt in een technische omgeving. Als je enkele jaren succesvol de functie vervuld, zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

De arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie als Vertegenwoordiger krijg je een passend salaris met de daarbij behorende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, iPad en telefoon. Je komt te werken in een jong dynamisch team, maar in een zelfstandige functie. Er is binnen deze organisatie veel aandacht voor ontwikkeling en coaching.

Over de organisatie
Voor onze opdrachtgever, een (technisch) internationale organisatie in de regio Den-Bosch / Eindhoven, zoeken wij een Vertegenwoordiger. Deze functie is voor 40 uur in de week.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben je de juiste persoon voor Vertegenwoordigers rol? Klik dan gerust op de ‘solliciteer’ knop. Mocht deze baan niet helemaal matchen met jouw wensen, maar je bent wel geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging, dan kun je altijd contact opnemen met een Recruitment Expert via e-mail of telefoon.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature