Zoek vacatures


Vestigingsmanager

Titel: Vestigingsmanager
Werkgever: Adecco
Plaats: Leiden
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Locatie:
Leiden

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Voor de vestiging Zwolle en Leeuwarden zijn wij op zoek naar een ervaren vestigings- of branchmanager. Je bent de bepalende factor voor het functioneren van je eigen lokale onderneming’. Je stuurt je team van intercedenten en recruiters aan op resultaat, kent je klanten, coördineert marktactiviteiten. Je bent zowel budget- als omzetverantwoordelijk. Je fungeert als inspirator en draagt de waarden en kwaliteiten van Adecco uit. Je voert geregeld overleg met collega-vestigingsmanagers uit jouw regio en rapporteert aan een areamanager. Als vestigingsmanager kun je doorgroeien naar de functie van areamanager. Van daaruit stippel je je loopbaanroute verder uit.

Profiel:
Ervaring in soortgelijke functie
Minimaal HBO denk- en werkniveau Aantoonbare mens- en competentiegerichte leidinggevende capaciteiten. Analytisch vermogen. Kennis van HR-processen en bedrijfsstructuren. Commercieel daadkrachtig en resultaatgericht. Talent voor onderhandelen. Breed geïnformeerd en sociaal vaardig.

Bedrijfsinformatie:
Adecco is de grootste aanbieder van Human Resource Service ter wereld. Adecco heeft ruim 5100 vestigingen in meer dan 60 landen.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature