Zoek vacatures


Voorman Elektrotechniek

Titel: Voorman Elektrotechniek
Werkgever: Cofely
Plaats: Velsen-Noord
Provincie:

Reageer op deze vacature
Functieomschrijving

Als voorman E&I  binnen Cofely bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het coördineren van en leidinggeven aan de dagelijkse uitvoering van uitdagende elektrotechnische modificaties en  projecten, veelal in een multidisciplinaire omgeving.

Je werkt op locatie bij een van onze opdrachtgevers in de zware industrie, voedingsmiddelen, chemie, energie of olie & gas.

 

Een maximaal efficiënte inzet van de onder jouw verantwoording staande monteurs zijn één van jouw taken, waarbij je door middel van coaching onze monteurs hun topprestaties laat leveren. Je staat in nauw contact met de werkvoorbereiding en projectleider om de juiste kwalitatieve en economische keuzes te maken voor de projectwerkzaamheden on-site. Als voorman ben jij op de bouwplaats het aanspreekpunt voor onze opdrachtgever, leveranciers en subcontractors. Jouw gevoel voor, en inzicht in, veiligheid zorgt ervoor dat onze monteurs iedere dag weer veilig huiswaarts keren. Samenwerken is wat jou verbind en is cruciaal binnen ons bedrijf voor het realiseren en slagen van de meest uiteenlopende industriële projecten.

Functie eisen

 

Om voorman bij Cofely te worden, heb je een afgeronde elektrotechnische opleiding nodig op mbo-niveau 4, aangevuld met VOL-VCA en enkele jaren ervaring als Chef- of leidinggevend monteur. Je weet je weg binnen alle gangbare MS Office-pakketten. Elektrotechnische installaties in de industrie hebben voor jou geen geheimen. Je bezit de nodige flexibiliteit en weet deze door te vertalen naar je team. Ben je daarnaast klantvriendelijk en communicatief vaardig? Dan heb je alles in huis voor deze functie.

 

Competenties

 

- Vakkundig

- Delegeren

- Coachen en aansturen

- Motiveren van anderen

 

Wat bieden wij je?

 

Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

 

Bedrijfsprofiel

 

Cofely West Nederland richt zich op ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties, zowel regionaal als landelijk. De regio kent veel bedrijvigheid. Denk aan de utiliteitsmarkt, de voedingsmiddelenindustrie en de chemische industrie. Je passie voor techniek kun je bij ons goed kwijt: het is de basis van waaruit we werken. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen.

 

Wat bieden wij je?

 

Bij Cofely werk je mee aan creatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 37 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.

 

Contactinformatie

 

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met: Barry van der Vaart, Recruiter, via 06-488 75 520.

 

 

Functie-eisen

Bekijk de vacature op onze website voor meer informatie.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature