Zoek vacatures


Voorman Sloopwerken

Titel: Voorman Sloopwerken
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw, werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

In de functie van Voorman bij de meest uiteenlopende, grote en kleine sloopwerken zorg jij voor de begeleiding van de projecten. Je zorgt er voor dat alles goed uitgevoerd wordt en in de juiste banen wordt begeleidt. De combinatie tussen het snel uitvoeren van projecten met daarbij een hoge kwaliteit is je op het lijf geschreven. Dit alles doe je in goede samenwerking met de uitvoerder. Je motiveert, stuurt en begeleidt je collega’s en haalt je energie uit het tevreden stellen van de klant.

Functie-eisen
  • Ervaring als voorman bij een (groot of klein) sloopbedrijf.
  • Je weet hoe je een team optimaal moet aansturen.
  • VCA VOL.
  • Rijbewijs BE (Eigen vervoer is een pré.
Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden worden gestimuleerd.
Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren op de vacature, neem dan contact op met Robin van Sinttruije door te bellen naar 010-2239621 of laat je gegevens achter door op de sollicitatiebutton te klikken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature