Zoek vacatures


Werkvoorbereider / calculator GWW

Titel: Werkvoorbereider / calculator GWW
Werkgever: RAAAK Personeel
Plaats: Gorinchem
Provincie: Utrecht, Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Functieomschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers, een aannemersbedrijf in de Grond Weg en Waterbouw zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider / Calculator.

Als werkvoorbereider / calculator ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het uitrekenen van werken in de omgeving van Gorinchem, de Drechtsteden en Utrecht. Je stelt calculaties op, koopt materiaal in en stuurt uitvoerders aan op projecten. In deze dynamische baan schakel je met de klant en vertaal je de wensen door naar je uitvoerende collega's. Met enige regelmaat ben je op de projecten om voortgang en kwaliteit te toetsen. Waarnodig treed je daadkrachtig om ervoor te zorgen dat het project wordt afgerond conform richtlijnen en deadline.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een gedreven communicatief sterk persoon. Je bent in staat om duidelijk je gedachte onder woorden te brengen. Voor een goede discussie loop je niet weg.

De vacature is ontstaan wegens uitbreiding van het team. Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband. De sfeer op de afdeling is informeel.

Functie-eisen

Daarnaast beschik je over:
- Minimaal een afgeronde MTS opleiding richting de civiele techniek;
- Minimaal 1 jaar toonaangevende werkervaring in de GWW in een soortgelijke functie (must);
- Ervaring met het programma KPD Automatisering;
- Ervaring met RAW-besteksystematiek;
- Woonachtig in de directe omgeving van Gorinchem.

Heb je ervaring met bovenstaande en ben jij de pro-actieve flexibele werkvoorbereider / calculator die wij zoeken, reageer dan direct. Stuur je CV en uitgebreide motivatiebrief naar: Gorinchem@raaakpersoneel.nl. Binnen drie werkdagen ontvangt u van ons een reactie.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Sollicitatieprocedure

Een marktconform salaris en uitzicht op een vast dienstverband.

Bezoek www.raaakpersoneel.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature