Zoek vacatures


Werkvoorbereider KSW-E

Titel: Werkvoorbereider KSW-E
Werkgever: Cofely
Plaats: Oisterwijk
Provincie: Noord-Brabant, Gelderland, Zeeland, Limburg

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

  Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland en draagt bij aan een betere wereld met duurzame technologie! Technologie kent voor ons geen geheimen. Er is geen onderneming met meer kennis en ervaring in technologie dan Cofely. Maar het echte verschil wordt gemaakt door passie. De passie om onze klanten baanbrekende, duurzame oplossingen te bieden op het gebied van Energy Efficiency, Asset Efficiency en Human Comfort. Dit resulteert in optimale benutting van beschikbare energiebronnen, in het optimaliseren van technische installaties en productieprocessen en in comfortabele en energie-efficiënte werk- en leefomstandigheden.Cofely Zuid Nederland heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie.Wij verzorgen bij onze klanten het onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Als technisch dienstverlener zijn wij actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, piping, utilities, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt Cofely zich vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Maastricht-Airport, Oisterwijk en Terneuzen en vanuit de diverse projectlocaties verspreid over de provincies. Bij Cofely Zuid Nederland werk je in een team van 1700 medewerkers.

 

Functieomschrijving

Er komt veel op je af als Werkvoorbereider bij Cofely en zo ben jij juist in je element. Jij zorgt er namelijk voor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn. Terwijl je uiteraard een vinger aan de pols houdt bij de techniek en de financiën. Zo ben je bijvoorbeeld betrokken bij de begrotingen, plan je de werkzaamheden en fungeer je als vraagbaak voor je klanten, leveranciers én collega's. Vanzelfsprekend in samenwerking met je collega specialisten.   Je stelt een volledige planning op plus dat je meer- en minderwerk zelf calculeert en verwerkt. Je werkt aan de projectmatige kant van services. Dit houd in dat het projecten zijn die voortvloeien uit het onderhoud en beheer, analyses en storingen van wel opdrachten van onze bestaande klanten.

 

- Communicatief vaardig - Betrokken - Stressbestendig 

Interesse? Solliciteer meteen! Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Recruiter Larren van Meeteren via 06 143 39 302. Wij beantwoorden je vragen graag. Of kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting Elektrotechniek eventueel aangevuld met een MIT-ET. Hiernaast ben je enkele jaren werkzaam binnen de utiliteit en ben je ervaren met office programma’s.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een aantrekkelijk salaris. Ook je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde. Zo heeft Cofely speciaal voor haar medewerkers prijsafspraken gemaakt met een aantal bedrijven. Daardoor profiteer jij van kortingen tot wel 65% op onder meer auto- en computeronderdelen, mobiele telefonie en reizen. Daarnaast hebben we een goede ziektekostenregeling en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor je en wordt ook je pensioen goed geregeld. Tot slot heb je met 37 vrije dagen naast je werk veel vrije tijd.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature