Zoek vacatures


Werkvoorbereider

Titel: Werkvoorbereider
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland, Noord-Brabant, Limburg

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever heeft een vooraanstaande positie binnen de provincies Noord-Brabant, Limburg en Gelderland als het gaat om het bieden van integrale oplossingen van ontwerp tot en met realisatie. Tevens verzorgen wij bij veel klanten en onderhoud en beheer aan hun technische installaties. Wij zijn onder andere actief in de vakgebieden elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, beveiliging, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richt Zij zich vooral op grote en complexe projecten.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3915? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Gelderland zijn we op voor een structurele invulling op zoek naar een Werkvoorbereider Installatietechniek voor de werktuigbouwkundige installaties.
je krijgt te maken hebt met verschillende klanten en projecten. Het werk is zeer afwisselend, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en logistieke problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk de man of vrouw die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Wat vragen wij?
Als Werkvoorbereider ben je klantgericht en neem je initiatief. Om deze functie goed uit te voeren heb je een opleiding op Mbo(+)/HBO - niveau afgerond en heb je 4 tot 8 jaar relevante werkervaring welke je opgedaan hebt bij een installatiebedrijf binnen de utiliteit. Ervaring met vervangingen en renovaties, tekeningen kunnen lezen en de monteurs op technisch vlak kunnen bijstaan.

Functie-eisen

* Samenwerken;
*  Praktisch inzicht;
*  Inzicht in vervangingen en renovaties;
*  Tekeningen kunnen lezen (autocad);
* Analytische vaardigheid;
* Kwaliteitsgerichtheid;
* Plannen en Organiseren;
* Mondelinge communicatie;
* Schriftelijke communicatie.

Wat bieden wij?
In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, deskundig team. De sfeer is open en informeel. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en het werk voor de klant weet te halen. De arbeidsvoorwaarden zijn zeker marktconform met uitzicht op vast contract.

Onze opdrachtgever neemt projecten aan die voorzien in een totaaloplossing voor technologische voorzieningen in gebouwen die zij beheren en onderhouden. Haar klanten zijn te vinden in de zakelijke dienstverlening, zorg, industrie, entertainment en onderwijs.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature