Zoek vacatures


Werkvoorbereider

Titel: Werkvoorbereider
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Utrecht
Provincie: PLC Programmeur

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is actief op het gebied van het ontwerpen en produceren van grotere staalconstructies ten behoeve van offshore-projecten (platforms), infrastructuur (bruggen), industrieel onderhoud en tankbouw.  De projecten zijn te omschrijven als complex en klantspecifiek. Afnemers zijn de grotere internationale contractors en exploitanten in de oil- & gasindustrie alsmede de chemische industrie.

Terminologie die betrekking heeft op onze dienstverlening:
Project werving selectie vacature detachering process offshore scheepsbouw maritime maritiem naval oil gas machinebouw werktuigbouwkunde elektrotechniek inkoop procurement verkoop sales document planning instrumentatie installatie electronica infra mechatronica piping machine rotating staal constructie autocad inventor solid e-plan nupas stabicad nordined tekla nupas cadmatic techniek

Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 1031? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Arno Kouwenberg op telefoonnummer: 010-4847722.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider Staal sta je dichtbij de werkvloer. Je stelt werkmethoden, werkplannen en begrotingen vast en bepaalt de behoefte aan materialen. Je ondersteunt de afdeling Inkoop en bent belangrijk in zowel de voorbereidende, uitvoerende als afrondende fase.
Tijdens het proces ben je bezig met planning en voortgangsbewaking en ook denk je mee over mogelijke optimalisering van processen. Het opstellen van werk instructies heeft geen geheimen voor jou.

Functie-eisen

- HBO-niveau in Werktuigbouwkunde of Civiele Techniek
- Minimaal 3-5 jaar relevante ervaring als Werkvoorbereider
- Je kunt werken met AutoCAD (schetsen / meten)
- Engels in woord en geschrift
- pré is ervaring in grotere industriële staalconstructies / piping

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature