Zoek vacatures


Werkvoorbereider

Titel: Werkvoorbereider
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Harderwijk
Provincie: Gelderland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Een installateur voor alles disciplines binnen de installatietechniek, vanaf ontwerp tot uitvoering. Het werkgebied is m.n. de utiliteit,  industrie en gemeentelijke opdrachten.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 4249? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Bart Leppen op telefoonnummer: 074-2592443.

Functieomschrijving

De afdeling stadsverwarming houdt zich bezig met de aanleg van complete warmte- en koude netten in nieuwbouw en renovatie voor meerdere opdrachtgevers.
Als werkvoorbereider ben je (mede) verantwoordelijk voor het resultaat van de aan jou toegewezen projecten.  Je regelt de voorbereiding van de projecten, bewaakt de voortgang en houdt contact met de opdrachtgever. Je taken bestaan o.a. uit:
Het verzorgen van de planning van de verkregen opdrachten
Het faciliteren en bewaken van de voortgang van de projecten
Het regelen van alle benodigde zaken (zoals materialen, materieel in samenwerking met de uitvoerders en het inplannen van de monteurs)
Het bijhouden van de financiële status van de projecten
Overleg voeren met de opdrachtgevers Engineering.
Ondersteunen en begeleiden van de uitvoerders/chef-monteurs op het project
Het maken van calculaties

Functie-eisen

Je bent een flexibele teamspeler met een MBO+ werk en denkniveau en een kei in plannen en organiseren. Je hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring opgedaan als werkvoorbereider in projecten in de stadsverwarming of installatietechniek. Verder ben je klantgedreven, flexibel en je kan goed samenwerken.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature