Zoek vacatures


Werkvoorbereider (programmeur plaatwerk)

Titel: Werkvoorbereider (programmeur plaatwerk)
Werkgever: Adecco
Plaats: Weert
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Locatie:
Weert

Salaris indicatie:


Opleidingsniveau:
HBO

Werkzaamheden:
Voor een technisch bedrijf in Weert zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider/Programmeur in de plaatwerk. In deze functie heb je de volgende taken: De laseroperators voorzien van snijprogramma’s en dit proces bewaken. Ervoor zorgen dat in het ERP-systeem aan de hand van productietekeningen routings aangelegd worden voor zowel plaatwerk alsook mechanische delen en een combinatie hiervan. Het analyseren van afwijkingen op basis van nacalculaties en het initiëren van verbetervoorstellen. Het tekenen van o.a. plaatwerktrechters, m.b.v. CAD (SolidWorks)


Profiel:
Kennis op het gebied van metaal en plaatbewerking; Ervaring met betrekking tot calculeren, lasersnijden/kanten, plaatwerk en lassen; Goede communicatieve vaardigheden; Het vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken; Een flexibele werkinstelling;

Afgeronde technische HBO opleiding (voorkeur richting metaal) of een afgeronde technische MBO opleiding met functierelevante werkervaring; Kennis van computertoepassingen als Word, Excel, ERP (SAP is een pre), CAM (Radan is een pre), CAD (SolidWorks is een pré)


Bedrijfsinformatie:
Voor een Technische bedrijf in Weert zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider (programmeur plaatwerk). Het gaat hier om een structurele baan voor langere tijd.

Trefwoorden functie: HBO (starter), Word, Excel, ERP (SAP is een pre), CAM (Radan is een pre), CAD (SolidWorks is een pre);

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature