Zoek vacatures


Werkvoorbereider

Titel: Werkvoorbereider
Werkgever: V-NOM
Plaats: Naaldwijk
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en Hbo-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste Calculator / Werkvoorbereider. Je komt te werken voor een bouwbedrijf gespecialiseerd in exclusieve villabouw, waar de bouw van mooie woonhuizen gerealiseerd wordt. Het bedrijf werkt nauw samen met andere (zuster) bedrijven, allen met eigen specialisatie, zoals onder andere renovatie en verbouw (Restyle House), projectontwikkeling, utiliteitsbouw en dienstverlening in binnen- en buitenland. In de functie reken, ontwerp en teken je aan jouw projecten, koop je in en verzorg je de documentatie, maak je ramingen en begrotingen en beoordeel je offertes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de planning. Een veelzijdige functie, waarin je genoeg mogelijkheden hebt om door te groeien als echte allrounder!

Functie-eisen
  • MBO/HBO niveau richting Bouwkunde;
  • Ervaring met AutoCAD;
  • Zelfstandige persoonlijkheid en communicatief vaardig;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.


Arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;
  • Persoonlijke loopbaan begeleiding;
  • Auto, laptop en telefoon behoren tot de mogelijkheden;
  • Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatie;
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen en/of cursussen.
Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd in de vacature van Werkvoorbereider? Druk dan direct op de sollicitatiebutton en laat je cv met motivatie achter t.a.v. Sam van Kester, te bereiken op het telefoonnummer 010-2239621. Heb je interesse in andere vacatures? Kijk dan gerust verder op onze website.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature