Zoek vacatures


Werkvoorbereider W Limburg

Titel: Werkvoorbereider W Limburg
Werkgever: NOVA Engineering
Plaats: Oirsbeek
Provincie: Limburg

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Onze klant zorgt en ontzorgt. Zij zorgt voor technologische voorzieningen, beheer & onderhoud en exploitatie in gebouwgebonden business to business omgevingen. Zodat haar klanten (in onder meer de zakelijke dienstverlening, zorg, industrie, entertainment en onderwijs) in een optimale omgeving hun producten en diensten efficiënter kunnen realiseren. Aldus draagt zij bij aan een veilige, maatschappelijke verantwoorde en comfortabele werk- en verblijfsomgeving, waarin mensen zich dag in dag uit prettig voelen en optimaal kunnen presteren.


Contactinformatie:
Interesse in deze vacature 3890? Klik op "direct solliciteren" om direct te reageren of neem voor meer informatie contact op met Harry Baijens op telefoonnummer: 040-2350362.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Limburg zijn we op voor een structurele invulling op zoek naar een Werkvoorbereider Installatietechniek voor de werktuigbouwkundige installaties.
je krijgt te maken hebt met verschillende klanten en projecten. Het werk is zeer afwisselend, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en logistieke problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk de man of vrouw die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Functie-eisen

Als Werkvoorbereider ben je klantgericht en neem je initiatief. Om deze functie goed uit te voeren heb je een opleiding op Mbo(+)/HBO - niveau afgerond en heb je 4 tot 8 jaar relevante werkervaring welke je opgedaan hebt bij een installatiebedrijf binnen de utiliteit. Ervaring met vervangingen en renovaties, tekeningen kunnen lezen en de monteurs op technisch vlak kunnen bijstaan.

* Samenwerken;
*  Praktisch inzicht;
*  Inzicht in vervangingen en renovaties;
*  Tekeningen kunnen lezen (autocad);
* Analytische vaardigheid;
* Kwaliteitsgerichtheid;
* Plannen en Organiseren;
* Mondelinge communicatie;
* Schriftelijke communicatie.

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, deskundig team. De sfeer is open en informeel. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en het werk voor de klant weet te halen. De arbeidsvoorwaarden zijn zeker marktconform met uitzicht op vast contract.

Bezoek www.nova-engineering.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature