Zoek vacatures


Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Industrie

Titel: Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Industrie
Werkgever: Cofely
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij Cofely West Industrie sta je midden in de regio Rotterdam. En dat vertaalt zich door in de projecten waaraan we werken: van kleine revisies tot grootschalige nieuwbouwprojecten voor grote klanten zoals IHC, Shell en Nutricia. We zijn een prominente speler binnen de industrie; denk aan petrochemie, marine & offshore en food & pharma. Elektrotechnisch, automatisering of werktuigbouwkundig; wij staan altijd voor het beste resultaat.

Functieomschrijving

Heeft de werktuigbouwkunde voor jou geen geheimen? Krijg je energie van hectiek? Op zoek naar een dynamische omgeving op het snijvlak techniek en financiën? En is samenwerking voor jou vanzelfsprekend? Dan is de functie van werkvoorbereider bij Cofely iets voor jou!

 

Als Werkvoorbereider bij Cofely zorg je er niet alleen voor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn. Je verzorgt nauwkeurig de complete werkvoorbereiding en fungeert als vraagbaak voor klant, leverancier én collega. Daarnaast calculeer je zelf meer- en minderwerk en verwerkt dit in een concept aanbieding.

 

De projecten waar je aan werkt variëren van enkele tonnen tot enkele miljoenen. Denk hierbij aan onderhoudswerkzaamheden bij vaste klanten en nieuwbouw werkzaamheden. Daarnaast zijn de projecten vaak multidisciplinair van aard en werk je intensief samen met collega's van andere disciplines. Kwaliteit, nakomen van afspraken, ontzorgen en duidelijke communicatie zijn hierbij essentieel. Tegenover deze verantwoordelijkheden staat volop ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen.

 

Dus; een zeer veelzijdige functie waar je binnen het team functioneert als de "spin in het web." Van engineering en projectleiding tot montage en inbedrijfstelling.

- Communicatief vaardig

- Plannen & organiseren

- Teamspeler

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding niveau 4 richting Werktuigbouwkunde en 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de industrie.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Cofely werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 37 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

Sollicitatieprocedure

Interesse? Reageer dan direct via de onderstaande button ‘solliciteren’. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen.  Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marcel Tankink op telefoonnummer 06 -12220131. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijcofely.nl.

Bezoek www.werkenbijcofely.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature