Zoek vacatures


Werkvoorbereider WTB en Elektrotechiek

Titel: Werkvoorbereider WTB en Elektrotechiek
Werkgever: Adecco
Plaats: EMMEN
Provincie: Drenthe

Reageer op deze vacature
Locatie:
EMMEN

Salaris indicatie:
3000.00 per maand

Opleidingsniveau:
MBO

Werkzaamheden:
Voor onze opdrachtgever, die specialist is in duurzame installaties, zijn wij op zoek naar een zeer ervaren fulltime werkvoorbereider. U bent kwaliteitsgericht en u bent staat tot het plannen en organiseren van projecten, het ontwerpen van tekeningen en het calculeren van projecten voor (elektrotechnische) installaties. U bent analytisch waardoor u een knelpunt in tekeningen tijdig kunt ontdekken het project kunt bijsturen. In deze functie verwachten wij dat u in staat bent werkinstructies te geven en ook kunt u de projectleider vervangen bij diens afwezigheid.

Profiel:
Voor deze functie zoeken wij een medewerker met ten minste 5 jaar ervaring als werkvoorbereider. U kunt organiseren en plannen en u bent financieel bewust. U beheerst Autocad/Stabicat, u bent bekend met Normen en Regelgeving in het vakgebied. U heeft gevoel voor detail en u bent stressbestening.
Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar kandidaten met een afgeronde MBO-4 diploma WTB specialisatieElektrotechniek. U bent in bezit van VCA-VOL. Ervaring met BIM/Revit is een pré. Sollicitaties die niet voldoen aan de gestelde eisen, kunnen wij niet in behanding nemen voor deze functie.

Bedrijfsinformatie:
Onze opdrachtgever is specialist in ontwerpen, uitvoeren, onderhoud en beheren van technische installaties.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature