Zoek vacatures


Werkvoorbereider WTB

Titel: Werkvoorbereider WTB
Werkgever: Isoper
Plaats: Noord-Nederland
Provincie:

Bedrijfsomschrijving

Over Isoper
Isoper is dé specialist in de bemiddeling tussen hooggekwalificeerd technisch personeel en technische bedrijven. Bedrijven in de (petro) chemische industrie, productie, voedingsmiddelenindustrie, olie & gas sector, energie of bouw vinden de beste engineering, constructie, projectmanagement, projectleiding, inkoop of werkvoorbereiding specialisten.
Isoper – als techniek centraal staat

Isoper projecten
Onze projecten worden uitgevoerd door hoog gekwalificeerd personeel dat door haar specialisme zelfstandig binnen projectgroepen opereert. Onze klanten zijn industriële bedrijven of engineering companies, die kennis in specifieke projecten ontberen of de wens hebben om projecten bij Isoper uit te besteden.

De projectmanagers van Isoper zijn hoog opgeleid en hebben allen langjarige technische projectervaring. Zij selecteren de juiste mensen voor projecten en geven waar nodig sturing. Hierdoor voldoende werkzaamheden aan de door de klant geformuleerde projecteisen.

Isoper besteedt veel aandacht aan de veiligheid en gezondheid van haar werknemers en investeert in de opleiding van haar personeel.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en voorbereiden van werkpakketten voor het effectief en efficiënt uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast bestaat je functie uit de volgende werkzaamheden:
- Het integreren van de opdrachten in de overall planning
- Opstellen van specificaties voor een offerteaanvraag voor in te kopen materialen en diensten
- Afdeling Inkoop begeleiden bij het beoordelen van de offertes
- Tegenbegrotingen maken en proactief voorstellen doen over de leverancierskeuze en materiaalspecificaties
- Bestellen van onderdelen, materialen en diensten
- Omschrijvingen maken van de werkzaamheden voor het aanvragen van werkvergunningen en geef je aan wat voor toezicht daarbij nodig is
- Aansluitend regel je de HSE-maatregelen in nauw overleg met de Project, Construction en Engineering Manager(s) en uitvoerders.
- Je bent verantwoordelijk voor budget en cost control van door jou geregelde projecten en bewaakt de compliance met AN guidelines en procedures

Functie-eisen

• Ervaring met ERP systemen (SAP) en planning tools (MSprojects, primavera)
• Technische werktuigkundige MBO-opleiding, bij voorkeur met uitvoerende ervaring in maintenance
• Productkennis, gevoel voor logistiek, teamspirit en helicopterview
• Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Teamplayer zijn
• Goede contactuele en communicatieve vaardigheden

 

Arbeidsvoorwaarden

Mogelijkheid om direct in dienst te komen bij de opdrachtgever!

Bezoek onze website voor meer informatie over de vacature Werkvoorbereider WTB of solliciteer online op de vacature Werkvoorbereider WTB.