Zoek vacatures


Werkvoorbereider/Calculator Mechanisch

Titel: Werkvoorbereider/Calculator Mechanisch
Werkgever: V-NOM
Plaats: Dordrecht
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen vangoed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengenopdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de werktuigbouw, elektrotechniek,installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek?Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juisteadres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou eenaankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk tebrengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technischeloopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekendebedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigenverantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider/Calculator heb je veel verschillendeuitdagingen in je werk. Je bent verantwoordelijk voor diverse projecten enturn-arounds. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend:

Engineering, calculatieof planning van de onderhoudsactiviteiten. Je stelt offertes op en bereidtinkoop en uitbesteding voor. Daarvoor heb je veel contact met leveranciers enonderaannemers om de onderhoudswerkzaamheden goed af te stemmen. Je zorgtervoor dat de materialen, materieel en/of diensten tijdig binnen zijn. Verdermaak je een werkomschrijving en werkpakketten, stel je de TRA op en zorg jevoor voldoende benodigde (externe) veiligheidsmiddelen. Bij technische enlogistieke uitdagingen gebruik je al je kennis en creativiteit voor een snelleadequate oplossing.

Kortom, in jouw functie schep je de voorwaarden voor eenvlotte uitvoering.

Functie-eisen

Je hebt de opleiding MBO-WTB afgerond en ten minste 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast ben je een initiatiefrijk en ondernemend talent met een goed analytisch vermogen. Je bent innovatief, klantgericht en een echte doorzetter met overtuigingskracht. Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal goed.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekendsalaris
  • Goedesecundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Zelfstandigebaan binnen een vernieuwende dynamische organisatie
Sollicitatieprocedure

Barend van der Heijden010-2239621

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature