Zoek vacatures


Werkvoorbereider/Tekenaar Interieurbouw

Titel: Werkvoorbereider/Tekenaar Interieurbouw
Werkgever: V-NOM
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland

Reageer op deze vacature
Bedrijfsomschrijving

Bij V-NOM zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen van goed opgeleide uitvoerende technici op MBO- en HBO-niveau. Wij brengen opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar in de bouw, werktuigbouw, elektrotechniek, installatietechniek en procestechniek. Zoek je een vaste baan in de techniek? Of juist tijdelijk werk? In beide gevallen ben je bij V-NOM aan het juiste adres. Bij V-NOM helpen we je aan een baan in de techniek. Of je nou een aankomend vakman bent die staat te popelen om zijn opleiding in de praktijk te brengen, of een ervaren technicus die een stap verder wil in zijn technische loopbaan. Bij ons heb je volop keuze uit interessante banen bij aansprekende bedrijven. Stuk voor stuk banen met goede vooruitzichten, eigen verantwoordelijkheid, technische uitdaging en leuke collega’s.

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een bouwkundig tekenaar/werkvoorbereider interieurbouw. Je bent verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van een project volgens de daarvoor gecalculeerde uren en de nodige kwaliteit. Het juist voorbereiden van de werken, klaarzetten van materialen, analyseren van de opdracht, calculaties maken en tekenen van de inrichting, dit alles valt onder jouw takenpakket. Het gaat met name om meubelproducten (kasten, deuren, wanden, keuken) en interieur bouwproducten zoals balies. Daarnaast verricht je inmeet werkzaamheden, goede doorsnede berekenen, houtdikte kunnen bepalen van het gebruikte houtmateriaal enz. Je moet ervaring hebben met interieurtekeningen. De vakkrachten in de werkplaats moeten met jouw tekening aan de slag kunnen zonder hier een extra controle over uit te voeren.


Functie-eisen
  • Afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting bouwkunde.
  • Aantoonbare ervaring als werkvoorbereider/tekenaar binnen de interieurbranche is een vereist.
  • Kostenbewust, klantgericht en in staat snel te schakelen.
  • VCA (Basis of Vol).
  • Rijbewijs B en eigen vervoer.
  • Ruime ervaring met technische tekenprogramma’s (Autocad).
Arbeidsvoorwaarden
  • Een uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.
  • Werken bij een toonaangevende organisatie op het gebied van interieurbouw met uiteenlopende projecten.
Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren op de vacature, neem dan contact op met Robin van Sinttruije door te bellen naar 010-2239621 of laat je gegevens achter door op de sollicitatiebutton te klikken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bezoek www.v-nom.nl voor meer informatie over de vacature of solliciteer online op de vacature .


Reageer op deze vacature