Zoek vacatures


Young Business Professional

Titel: Young Business Professional
Werkgever: Hays
Plaats: Nieuwegein
Provincie: Utrecht

Reageer op deze vacature
Locatie:
Nieuwegein / Utrecht

Omschrijving:

Uw nieuwe werkgever
Voor onze opdrachtgever, een bedrijf dat zich richt op jong talent in de financiële sector, zijn wij per direct op zoek naar Young Professionals. De organisatie voert projecten uit voor verschillende opdrachtgevers in de financiële sector en hanteert een unieke organisatiestructuur, gebaseerd op het business model van Ricardo Semler. Hierbij staat betrokkenheid centraal en wordt niet met managers gewerkt, maar wordt uitgegaan van het gegeven dat iedereen zelf verantwoordelijkheid draagt voor zijn ontwikkeling met een eigen opleidingsbudget. Je wordt begeleid door zeer senior zelfstandige professionals. Het is een vernieuwende organisatie met een groep gedreven ondernemende werknemers, gevestigd in Nieuwegein.

Heb jij je eerste werkervaring opgedaan en wil je je verder ontwikkelen naar een volwaardige Projectmanager, Business Analist, Data analist of IT Consultant?

Uw nieuwe functie
In deze rol als Young Business Professional biedt de organisatie jou de kans om je in een tweejarig traject verder te ontwikkelen. Je bent continue bezig met de ondersteuning van bedrijfsprocessen en fungeert als vraagbaak voor de business en IT. Met jouw sterke analytische en communicatieve vaardigheden weet je keer op keer een waardevolle bijdrage te leveren aan de optimalisatie van deze processen. Onder begeleiding van een ervaren expert volg je een opleidingsprogramma op maat en daarnaast zal je werkzaam zijn in verschillende rollen op verschillende afdelingen om intensieve praktijkervaring op te doen.

Wat heeft u nodig om succesvol te zijn?
Wij zijn op zoek naar kandidaten die een WO opleiding hebben afgerond. Je beschikt over tenminste 1 à 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de financiële wereld. Je bent een ambitieuze, energieke Young Professional die analytisch ijzersterk is en die tevens zeer communicatief vaardig is.

Wat krijgt u daar voor terug?
Onze opdrachtgever is op zoek naar ondernemende talenten die uitblinken door hun passie, bruisende energie, daadkracht en de resultaatgerichtheid om van iedere opdracht een succes te maken. Door deze talenten te koppelen aan ervaren experts worden kennis, ervaring en netwerk gedeeld.

Wat moet u doen?
Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv of bel ons.
Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carrière mogelijkheden.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".

Reageer op deze vacature