Zoek vacatures


Your best Fit? Technicus / Engineer complexe projecten!

Titel: Your best Fit? Technicus / Engineer complexe projecten!
Werkgever: Ajilon
Plaats: West Nederland
Provincie: Zuid-Holland

Locatie:
West Nederland

Werkzaamheden:
Your Best Fit? Voor ons intern projectenbureau zijn wij op zoek naar een Technicus / Engineer W! Graag zouden wij ons enthousiast team in Rotterdam versterken met een Technicus / Engineer W met een flexibele instelling en bereidt is diverse opdrachten uit te voeren in de rol van tekenaar/ technicus, Engineer of werkvoorbereider in heel West Nederland. Binnen onze organisatie zal je de mogelijkheid worden geboden om in diverse keukens een kijkje te nemen. Daarnaast zal je veel ervaring op doen met diverse tekenprogramma’s en diverse complexe projecten!

Profiel:
Wie ben jij? Ambitieus, flexibel, communicatief vaardig en natuurlijk heb je affiniteit met de techniek! - Je bent in het bezit van een MBO/ MIT of HIT diploma met vakgerichte cursussen. - Je hebt meerdere jaren ervaring als tekenaar of Engineer W bij bijvoorbeeld een installateur. - Ervaring met utilitaire projecten - Ervaring met Vabi - Kennis van Acto of Syntess is een pré - Bekend met minimaal 1 van de volgende pakketten; AutoCad, StabiCad, NordiNed of Revit - Je bent in het bezit van een rijbewijs Wij trainen onze medewerkers actief in de hard- en soft skills en stellen samen een Persoonlijk Opleidings Plan op. Een plan om samen te werken aan jou en onze toekomst waarin eerlijkheid en openheid een centrale rol spelen. Wij werken vanuit een team met een open hiërarchie met als doel ons bedrijf en elkaar te blijven prikkelen en in beweging te blijven voor een steeds veranderende markt. Wat kunnen wij jou bieden? Een leuk team binnen een informele organisatie waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat! Een marktconform salaris, een contract voor minimaal 6 maanden, een goede pensioenregeling en 24 tot maximaal 37 vakantiedagen. Daarnaast de mogelijkheid tot het volgen van training op technisch gebied maar ook hard- en softskills. Ben of ken jij de geschikte persoon reageer dan direct! Voor vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Stephanie de Laaf, 06-20252779 Ajilon is continu op zoek naar specialisten, om onze vacatures actueel te delen hebben wij een Linkedin groep “Ajilon Engineering West”. Sluit deze vacature niet aan op je kennis, kunde of ambitie meld je dan aan voor de groep. https://www.linkedin.com/groups?gid=7447846&trk=my_groups-b-grp-v

Bedrijfsinformatie:
Ajilon Engineering Professionals beschikt over een intern projectenbureau gericht op gebouw gebonden installaties richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde en Bouwkunde! Wij bieden specialistische ondersteuning aan installateurs en adviseurs op het gebied van ontwerpen, berekenen en tekenen van complete installaties.

Interesse?
Stuur ons dan je CV en motivatie toe door te klikken op onderstaande knop "Reageer op deze vacature".